Isles Of Scilly Travel
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Isles Of Scilly Travel

Isle of Scilly Travel har en fergeforbindelse fra Penzane havn i Cornwall i den sørlige delen av England til St Marys havn på St Mary øy på Scillyøyene.

Isle of Scilly Travel ble dannet i 1920 for å sikre en regulær fergeoverfart mellom England og øyene. Nå, nesten et århundre senere, seiler fergen fremdeles daglig mellom mars og november.

Scillonian III ferge seiler på overfarten, og har vært i drift siden 1970ene. Fergen kan bære opp til 485 passasjerer, og om bord er det to kafé bar, som serverer et itvalg av varme og kalde snacker samt varme drikkevarer, alkohol og leskedrikker. Overfarten gir god mulighet for å se delfiner og Cornwalls ikoniske kystlinje.

Med directferries.no kan du finne Isles Of Scilly Travel seilplaner, billettpriser og booke Isles Of Scilly Travel fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Isles Of Scilly Travel med alternative fergeselskaper.

Om bord Isles Of Scilly Travel

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Isles Of Scilly Travel kundeanmeldelser

  • "Utrolig vakkert skip."

    Klassisk vakkert skip. Meget velorganisert, superhyggelig folk som jobbet ombord. Vi er meget godt fornøyd og en vakker reise.

    Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.