Nord Irland

Slik bookes ferger fra Nord Irland til England

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Nord Irland og England levert av 1 fergeselskap – Stena Line. Belfast til Liverpool Birkenhead ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 8 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Nord Irland England overfart mellom Belfast og Liverpool Birkenhead.

Nord Irland England kart

Trykk her for kart

Ferger fra Nord Irland til England

Om Nord Irland:

Nord-Irland er del av Storbritannia, og ligger i den nordøstlige delen av øy Irland.

Nord-Irland har masse av inspirerte steder, fantastisk landskap og vennlige mennesker. Hver region i Nord-Irland er så karakteristisk med med mye å by på. Hovedstaden Belfast var fødestedet for Titanic, og har nå verdens største Titanic Belfast opplevelse for å fortelle historien om Titanic.

Om England:

England er det største og mest folkerike av de fire landene som utgjør Storbritannia.

Geografisk sett er England definert som området i de sentrale og sørlige delene av Storbritannia med Skottland i nord, Wales i vest og Nord-Irland i vest, over det Irske Hav.

England kan splittes i nord England, midlands og sør England, med hovedstaden, London i sør.

Fergereise er en svært populær og velutviklet måte å nå England på, særlig for besøkender fra Irland og Nord-Europa.

Det er tallrike fergeforbindelser til Irland over det Irske Hav, til Frankrike over kanalen og til Holland over Nordsjøen.