Isle of Man

Slik bookes ferger fra Isle of Man til Irland

Det er 2 fergeruter mellom Isle of Man og Irland med 3 avganger ukentlig. Steam Packet leverer 2 ruter, Douglas til Dublin seiler 1 gang ukentlig & Douglas til Belfast omkring 2 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Isle of Man til Irland for å sjekke informasjon.

Isle of Man Irland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Isle of Man til Irland

Om Isle of Man:

Isle of Man, også kjent som Mann, er en britisk kroner, som ligger i Det Irske Hav mellom Storbritannia og Ireland.

Øya er velsignet med en lang kystlinje, fantastisk naturlandskap og uspokerte strender. På grunn av dens tette beliggenhet på England, er Isle of Man den perfekte reisemål for familier.

Om Irland:

Irland er en øy i det nordvestlige Europa, som er politisk splittet i republikken og Nord-Irland, og som er en del av Storbritannia.

Hovedstaden, Dublin, som ble grunnlagt som en viking boplass, er nå et svært populært turistmål med populære severdigheter slik som Guinness Storehouse. Andre fylker som Kerry og Galway er også populære blant turister.

Det er lett å komme til Irland med ferge. Det er forbindelser fra England, Isle of Man, Wales og Frankrike til flere irske havner. Det er også et valg av fergeruter mellom Nord-Irland og det britiske fastlandet.