Frankrike

Slik bookes ferger fra Frankrike til Irland

Det er 4 fergeruter mellom Frankrike og Irland med 14 avganger ukentlig. Irish Ferries leverer 1 rute, Cherbourg til Dublin som seiler 4 ganger ukentlig. Brittany Ferries leverer 3 ruter, Cherbourg til Rosslare seiler 1 gang ukentlig, Roscoff til Cork omkring 2 ganger ukentlig & Le Havre til Rosslare omkring 1 gang ukenlig. Stena Line leverer 1 rute, Cherbourg til Rosslare som seiler 6 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Frankrike til Irland for å sjekke informasjon.

Frankrike Irland kart

Trykk her for kart

Om Frankrike:

Frankrike har vært verdens mest populære reisemål i mange år, og er ett av de mest forskjelligartede landene i verden.

Med varierende landskap, sjarmerende mennesker og kultur rikdom, er Frankrike virkelig et ideelt reisemål.

Uansett om du ønsker et eventyr ferie, en avslapnings ferie eller shopping ferie, kan du gjøre det hele i Frankrike. Uansett hvor mange ganger du besøker landet, er det alltid noe nytt å oppdage.

Om Irland:

Irland er en øy i det nordvestlige Europa, som er politisk splittet i republikken og Nord-Irland, og som er en del av Storbritannia.

Hovedstaden, Dublin, som ble grunnlagt som en viking boplass, er nå et svært populært turistmål med populære severdigheter slik som Guinness Storehouse. Andre fylker som Kerry og Galway er også populære blant turister.

Det er lett å komme til Irland med ferge. Det er forbindelser fra England, Isle of Man, Wales og Frankrike til flere irske havner. Det er også et valg av fergeruter mellom Nord-Irland og det britiske fastlandet.