Sammenlign ferger fra Skottland til Nord Irland
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Om Skottland

Skottland er det nordligste landet i Det Forente Kongeriket, og bestikker den nordlige tredjedelen af den jorden som deler grense med England mot sør.

Skottland er et vakkert land, som er kjent forsitt dramatiske landskap av fjell og forrevne kyster, med de naturlige scenene i det skotske høylandet som en topp vinder.

Det skotske klimaet har en tendens til å være svært omskiftelig, men selv om solen ikke alltid skinner, tiltrekker den varme velkomsten fra de mange forskjellige landskapene mangebesøkender.

Nord-Irland kan lett nås med ferge fra Skottland med et utvalg av ruter og fergeselskaper. Det er også fergeforbindelser fra Skottland til Orkney, Shetland.

Om Nord Irland

Nord-Irland er en av de fire delene av Det Forente Kongeriket, og ligger i den nordøstlige delen av øya Irland og grenser opp til Irland i sør og vest.

Nord-Irland tilbyr noe for alle; fra den livlige by Belfast og historien om Titanic, Giants Causeway kyst med fortryllende jord og landskap, eller den gamle byen Derry med sin rike kulturelle og arkitektoniske arv.

Det er lett å komme til Nord-Irland med ferge fra England, Isle of Man og Skottland. Den korte turen fra Skottland er regelmessig og seiler året rundt. Den direkte fergeforbindelsen fra England er mindre regelmessig, men seiler også året rundt og er en populær service.

Siden det er mange avganger til Iralnd, inkludert en service til kontinentet via Frankrike, kan man også velge å seile til Irland og kjøre over grensen til Nord-Irland.

Ferger fra Skottland til Nord Irland

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.