England

Slik bookes ferger fra England til Nord Irland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom England og Nord Irland levert av 1 fergeselskap – Stena Line. Liverpool Birkenhead til Belfast ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 8 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på England Nord Irland overfart mellom Liverpool Birkenhead og Belfast.

England Nord Irland kart

Trykk her for kart

Ferger fra England til Nord Irland

Om England:

England omfatter de sentrale og sørlige deler av Storbritannia, som ligger i det nordlige Atlanterhav, skilt fra det kontinentale Europa. Landet er det største av de fire landene som utgjør Storbritannia og har over 100 mindre øyer, inkludert Isle of Wight og Isles of Sicily.

London er hovedstaden både i England og Storbritannia. Den store og varierende byen er en global hovedstad for finans, kultur og mote.

Om Nord Irland:

Nord-Irland er en av de fire delene av Det Forente Kongeriket, og ligger i den nordøstlige delen av øya Irland og grenser opp til Irland i sør og vest.

Nord-Irland tilbyr noe for alle; fra den livlige by Belfast og historien om Titanic, Giants Causeway kyst med fortryllende jord og landskap, eller den gamle byen Derry med sin rike kulturelle og arkitektoniske arv.

Det er lett å komme til Nord-Irland med ferge fra England, Isle of Man og Skottland. Den korte turen fra Skottland er regelmessig og seiler året rundt. Den direkte fergeforbindelsen fra England er mindre regelmessig, men seiler også året rundt og er en populær service.

Siden det er mange avganger til Iralnd, inkludert en service til kontinentet via Frankrike, kan man også velge å seile til Irland og kjøre over grensen til Nord-Irland.