Wales

Slik bookes ferger fra Wales til Irland

Det er 3 fergeruter mellom Wales og Irland med 91 avganger ukentlig. Irish Ferries leverer 2 ruter, Pembroke til Rosslare seiler 14 avganger ukentlig & Holyhead til Dublin omkring 5 ganger daglig. Stena Line leverer 2 ruter, Fishguard til Rosslare seiler 14 avganger ukentlig & Holyhead til Dublin omkring 4 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Wales til Irland for å sjekke informasjon.

Wales Irland kart

Trykk her for kart

Om Wales:

Wales er del av Storbritannia, og avgrenser mot England i øst og Det Irske Hav i nord og vest.

Selv om Wales er et relativt lite land, er det pakket med attraksjoner. Wales kan by på tre nasjonalparker og fem områder av enestående naturskjønnhet, det høyeste fjellet i Wales og England og fremragende strender.

Om Irland:

Irland er en øy i det nordvestlige Europa, som er politisk splittet i republikken og Nord-Irland, og som er en del av Storbritannia.

Hovedstaden, Dublin, som ble grunnlagt som en viking boplass, er nå et svært populært turistmål med populære severdigheter slik som Guinness Storehouse. Andre fylker som Kerry og Galway er også populære blant turister.

Det er lett å komme til Irland med ferge. Det er forbindelser fra England, Isle of Man, Wales og Frankrike til flere irske havner. Det er også et valg av fergeruter mellom Nord-Irland og det britiske fastlandet.