TurboJet
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

TurboJet

Turbojet har over 50 års efaring innen shipping, og er et av de ledende fergeselskaper i Hong Kong og Macau.

Turbojet tilbyr en fergeservice mellom Hong Kong og Macau, og en rekke ruter i samarbeid med Hong Kong International Airport, som knytter havner i Pearl River Delta.

Turbojets mål er å tilby den ultimate reiseopplevelsen og om bord er det et utvalg av sitteplasser, herunder Economy, Super og Premier Grand samt et utvalg av mat, drikke og skattefrie varer.

Super klasse salongen har behagelige sitteplasser, og billetter inkluderer et gratis måltid, aviser, prioritert utstigning og eksklusivt bruk av Super Class venteværelse.

Premier Grand klasse tilbyr passasjerer det høyeste nivået av luksus og inkluderer varme måltider, vin og et utvalg av drikkevarer under reisen.

Med directferries.no kan du finne TurboJet seilplaner, billettpriser og booke TurboJet fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne TurboJet med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.