Island Queen
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Island Queen

Island Queen er en operatør i Massachusetts som tilbyr en tur-retur-fergeforbindelse fra Falmouth til Oak Bluffs i Martha's Vineyard. Fergen fra Falmouth til Oak Bluffs er tilgjengelig opptil 10 ganger per dag hele året, med avgang fra 75 Falmouth Heights Road. I mellomtiden går returseilingen fra Oak Bluffs Harbor.

Selskapet har for tiden én ferge, M/V Island Queen, som har vært i drift siden 1974. Fartøyet er 125 fot langt og har plass til opptil 522 passasjerer på én enkelt reise. Det finnes også en snackbar og toaletter om bord på fergen.

Det finnes to parkeringsplasser i kort gangavstand fra fergekaien. Vær oppmerksom på at kjøretøy ikke er tillatt på denne fergen til Martha's Vineyard.

Vær oppmerksom på at fergetider og rutetider kan variere avhengig av hvilken tid på året du seiler. Med Direct Ferries kan du sammenligne priser og bestille billetter til Island Queen Ferry.

Med directferries.no kan du sammenligne Island Queen seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Island Queen routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.