Boston Harbor City Cruises
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Boston Harbor City Cruises

Boston Harbor Cruises tilbyr ruter fra hovedstaden i Massachusetts, Boston, til kystbyene Salem og

Provincetown, og Georges Island og Spectacle Island som ligger i byens havn.

Hvem er de?

Selskapet har eksistert i over 90 år, og ble grunnlagt av Matthew Huges som ville gi bostonfolk raske og pålitelige sommerutflukter til nærliggende øyer i 1926. Selskapet har siden blitt en av de største privateide fergeoperatørene i USA, og den største maritime arbeidsgiveren i byen Boston.

Selskapet har base i en av landets mest historiske havner, og kan tilby 500 ulike avganger daglig. De har også 250 fulltidsansatte og over 600 sesongarbeidere. Til tross for sin størrelse yter Boston Harbour Cruises fortsatt en personlig service og har et familierettet forretningsperspektiv.

Hvilke ferger bruker Boston Harbor Cruises?

Båten Nathanial Bowditch er oppkalt etter den berømte matematikeren og grunnleggeren av moderne maritim navigasjon. Dette fartøyet kan ta opptil 140 passasjerer, har to dekk, er 92 meter lang og kan nå hastigheter opptil 33 knop. Selskapet tilbyr en av de raskeste tilgjengelige fergerutene fra Boston til Salem.

Salacia, som har fått navnet fra den gamle romerske gudinnen av saltvatnet, og konen til Neptun, er en av de største og raskeste katamaranene i sitt slag på kontinentet. Ombord på dette fartøyet er moderne fasiliteter, en cocktailbar og en concierge- skranke som hjelper deg med restaurantanbefalinger og bestilling av turistattraksjoner, noe som gjør turen til Harbor Islands enda enklere.

Med directferries.no kan du sammenligne Boston Harbor City Cruises seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.