Hy-Line Cruises
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Hy-Line Cruises

Hy-Line Cruises er et familieeid fergeselskap, basert i Massachusetts, USA, som har den annen største fergen og cruise passasjerservice mellom Cape Cod og de nærliggende øyene Martha’s Vineyard og Nantucket.

Selskapet startet i 1962, under navnet Hyannis Harbor Tours, og ble drevet av brødrene Richard og Robert Scudder, med sightseeing turer, som deres primære fokus.

Selv om Hy-Line Cruises fremdeles tilbyr disse truene, driver de også en toppkvalitet fergerute og er blitt kåret ”nummer ett fergerute” av Nanticket lokalavis i de siste 12 årene.

Gratis WiFi er tilgjengelig om bord på deres store, raske katamaraner, og man er garantert en behagelig og underholdende overfart hver gang.

Merk at på grunn av lover av den lokale ferge myndighet, er alle Hy-Line Cruises ferger bare for passasjerer.

Se Hy-Line Cruises sine rutetider, priser og bestill Hy-Line Cruises sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Hy-Line Cruises med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.