Catalina Flyer
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Catalina Flyer

Catalina Flyer er en amerikansk fergeoperatør som tilbyr tur-retur-ferger fra Newport Beach til Catalina Island hele året. Catalina Flyer ligger bare i kort avstand fra Los Angeles sentrum, og har vært i transporttjenesten siden 1988, og tilbyr hyppige turer hver dag fra Newport Beach til Avalon.

Catalina Flyer er en katamaranferge som kan frakte opptil 600 passasjerer på en enkelt reise. Det tar vanligvis rundt 75 minutter å fullføre rundturen, noe som gjør det til en rask og enkel fergerute. Dessuten kan passasjerer kjøpe forfriskninger og snacks i snackbaren ombord. Det er også et soldekk tilgjengelig slik at passasjerene kan nyte den spektakulære kystutsikten underveis. Husk at du bør ankomme en time før planlagt avgangstid.

Med directferries.no kan du finne Catalina Flyer seilplaner, billettpriser og booke Catalina Flyer fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Catalina Flyer med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.