Puerto del Rosario til Santa Cruz de Tenerife Ferge

Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife fergeruten knytter Fuerteventura med Tenerife. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Puerto del Rosario - Santa Cruz de Tenerife Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 2 Ukentlige Avganger 10 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife ruten er for en bil og 1 passasjer.

Puerto del Rosario Guide

Den spanske byen Puerto del Rosario ligger på østkysten av øya Fuerteventura i Las Palmas provins på Kanariøyene. Byen ble en gang kalt Puerto de Cabras (Gede havn), og utviklet seg til en stor havn eyyer å være øyas hovedstad under det 19. århundret. Byens nåværende navn ble endret i 1956 etter kirken, som er beliggende i byens sentrum, som er dedikert til skytshelgen Virgin del Rosario.

Byens infrastruktur er mer rettet mot industri og handel istedet turisme, som ikke er veletablert. Den eldste delen av byen, omkring havnen, er hvor mange finner smale smug foret med gamle kanariske hus. En attraksjon som er verdt å besøke, er hjemstedet for den tidligere landflyktige dikteren Miguel de Unamuno, som nå er et museum.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Morro Jable.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Sante Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spanske øy Tenerife, den største av Kanariøyene. Byen har en viktig havn og er fylt med brede gater og noen fine eksempler på moderne arkitektur. Byen kan spores tilbake ca. 400 år, hvor den utviklet seg i slutten av det 16- århundret hjulpet av havnen sin til å bli den annen mest befolket byen på Kanariøyene. Byens senter ligger på stedet av den tidligere festningen San Cristolbal og ser ut over monumentet dedikert til Triumph of Candelari, som er en neo-klassisk skulptur i Carrara-marmor og ble skapt av den italienske Pasquale Bocciardo. Denne delen av byen er også oversett av La Carta Palace fra det 18. århundret. I senteret av byen, tett på havet, ligger flere av de travelest gatene og plasser, slik som Plaza de la Candelaria.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til det spanske fastlandet og de andre kanariske øyene.