Arrecife til Huelva Ferge

Arrecife Huelva fergeruten knytter Lanzarote med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, FRS VI. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 28 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Arrecife Huelva fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Arrecife - Huelva Fergeselskaper

  • FRS VI
    • 1 Ukentlig Avgang 28 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Arrecife Huelva priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Arrecife Huelva ruten er for en bil og 1 passasjer.

Arrecife Guide

Arrecife er beliggende på den spanske øya, Lanzarote, som er del av Kanariøyene. Byen, som også har en havn, ligger på østkysten av øya, og har fergeforbindelser til de andre kanariske øyene, og til andre reisemål i Europa og Afrika.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Al Charco San Gines, som er et saltvann lagune, som ligger i byens sentrum og er omgitt av fisker hytter.

Destinasjoner tilgjengelige fra havnen inkluderer Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma og Huelva.

Huelva Guide

Byen Huelva ligger i den vestlige delen av Andalusia i det sørlige Spania. Byen ligger på Costa de la Luz (kysten av lys) på bredden av Atlanterhavet og har derfor mange strender, som besøkender kan nyte sammen med en rekke små fiskerbyer. Kystområdet omkring byen strekker seg så langt som til nasjonalparken Donana, som er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Populære attraksjoner i byen inkluderer katedralen i Condado del av byen. Et populært arrangement i byen er Pilgrimage of el Rocio, som er blitt erklært av internasjonal interesse.

Byens havn har to seksjoner. Den indre havnen, som ligger i byens sentrum, blev bygget i 1970ene og den ytterste havnen, som er hvor de fleste skipene legger til.