Arrecife
Huelva
Ferger til Spania
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Arrecife til Huelva Ferge

Arrecife Huelva fergeruten knytter Lanzarote med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 28 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Arrecife Huelva fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Arrecife til Huelva Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Lanzarote til Spania
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Arrecife til Huelva?

Fergetiden fra Arrecife til Huelva er omtrent 28h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Arrecife og Huelva?

Det er 1 fergeoperatører for Arrecife til Huelva, og dette er
  • Naviera Armas

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Arrecife til Huelva?

Bestill ferger fra Arrecife til Huelva gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Arrecife til Huelva?

Avstanden mellom Arrecife til Huelva er omtrent 626 nautiske mil.

Arrecife Guide

Arrecife er beliggende på den spanske øya, Lanzarote, som er del av Kanariøyene. Byen, som også har en havn, ligger på østkysten av øya, og har fergeforbindelser til de andre kanariske øyene, og til andre reisemål i Europa og Afrika.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Al Charco San Gines, som er et saltvann lagune, som ligger i byens sentrum og er omgitt av fisker hytter.

Destinasjoner tilgjengelige fra havnen inkluderer Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma og Huelva.


Huelva Guide

Byen Huelva ligger i den vestlige delen av Andalusia i det sørlige Spania. Byen ligger på Costa de la Luz (kysten av lys) på bredden av Atlanterhavet og har derfor mange strender, som besøkender kan nyte sammen med en rekke små fiskerbyer. Kystområdet omkring byen strekker seg så langt som til nasjonalparken Donana, som er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Populære attraksjoner i byen inkluderer katedralen i Condado del av byen. Et populært arrangement i byen er Pilgrimage of el Rocio, som er blitt erklært av internasjonal interesse.

Byens havn har to seksjoner. Den indre havnen, som ligger i byens sentrum, blev bygget i 1970ene og den ytterste havnen, som er hvor de fleste skipene legger til.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.