Arrecife til Santa Cruz de Tenerife Ferge

Arrecife Santa Cruz de Tenerife fergeruten knytter Lanzarote med Tenerife. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Arrecife Santa Cruz de Tenerife fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Arrecife - Santa Cruz de Tenerife Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 8 Ukentlige Avganger 10 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Arrecife Santa Cruz de Tenerife priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Arrecife Santa Cruz de Tenerife ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Arrecife Guide

Arrecife er beliggende på den spanske øya, Lanzarote, som er del av Kanariøyene. Byen, som også har en havn, ligger på østkysten av øya, og har fergeforbindelser til de andre kanariske øyene, og til andre reisemål i Europa og Afrika.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Al Charco San Gines, som er et saltvann lagune, som ligger i byens sentrum og er omgitt av fisker hytter.

Destinasjoner tilgjengelige fra havnen inkluderer Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma og Huelva.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Sante Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spanske øy Tenerife, den største av Kanariøyene. Byen har en viktig havn og er fylt med brede gater og noen fine eksempler på moderne arkitektur. Byen kan spores tilbake ca. 400 år, hvor den utviklet seg i slutten av det 16- århundret hjulpet av havnen sin til å bli den annen mest befolket byen på Kanariøyene. Byens senter ligger på stedet av den tidligere festningen San Cristolbal og ser ut over monumentet dedikert til Triumph of Candelari, som er en neo-klassisk skulptur i Carrara-marmor og ble skapt av den italienske Pasquale Bocciardo. Denne delen av byen er også oversett av La Carta Palace fra det 18. århundret. I senteret av byen, tett på havet, ligger flere av de travelest gatene og plasser, slik som Plaza de la Candelaria.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til det spanske fastlandet og de andre kanariske øyene.