Cadiz til Santa Cruz de La Palma Ferge

Cadiz Santa Cruz de La Palma fergeruten knytter Spania med La Palma. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 57 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Cadiz Santa Cruz de La Palma fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cadiz - Santa Cruz de La Palma Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 57 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cadiz Santa Cruz de La Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cadiz Santa Cruz de La Palma ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cadiz Guide

Havnebyen Cadiz liger i den sørvestlige delen av Spania, er hovedstaden i Cadiz provins og har vært hjemsted for den spanske flåten siden det 18. århundret. Det er mange ting for turister å se og lage i Cadiz. Et av byens kjennetegn er domkirken dens, som ligger på stedet av en eldre katedral, som ble avsluttet i det 3. århundret, og brant ned i 1596. Katedralen ble begynt i 1776 og tok 116 år å fullføre. Byen er også kjent for dens antikke kvarter, inkludert El Populo, La Vina og Santa Maria.

Cadiz havn har fergeforbindelser til Arrecife, Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife.

Santa Cruz de La Palma Guide

Santa Cruz de la Palma ligger på den kanariske øya La Palma, og er en vakker spansk by, hvis historiske kvarter er blitt erklært et historisk-kunstnerisk sted, har en rekke palasser, bygninger og hus som inneholder elementer av typisk kanarisk arkitektur. Byen kan føre tilbake historien sin til den siste delen av det 15. århundret, da Alonso Fernandez de Lugo erobret øya. Populære attraksjoner i byen inkluderer en rekke kirker og Shrine og Virgen de las Nieves og er, hvor en gammel tradisjon foregår; nedstigning av øyas skytshelgen. Den berømte Calle Real gate er blitt erklært et sted av kulturell interesse og et historisk-kunstnerisk sted og er byens hovedgate. Den er hovedsakelig brosteinsbelagt, og har butikker, torg, hus og interessante bygninger.

Det er fergeservicer fra byens havn til Cadiz på det spanske fastlandet, Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.