Morro Jable til Santa Cruz de Tenerife Ferge

Morro Jable Santa Cruz de Tenerife fergeruten knytter Fuerteventura med Tenerife. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 40 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Morro Jable Santa Cruz de Tenerife fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Morro Jable - Santa Cruz de Tenerife Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 8 Ukentlige Avganger 4 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Morro Jable Santa Cruz de Tenerife priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Morro Jable Santa Cruz de Tenerife ruten er for en bil og 1 passasjer.

Morro Jable Guide

Landsbyen Morro Jable er beliggende i den sørlige delen av øya Fuerteventura, som er en av Kanariøyene. Marro Jables havn, som er del av byens turist attraksjoner, var opprinnelig hjem for landsbyens fiskerflåte, og er det fortsatt i dag, men har nå også fergeforbindelser til Gran Canaria.

Det er ferger fra Morro Jable til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Sante Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spanske øy Tenerife, den største av Kanariøyene. Byen har en viktig havn og er fylt med brede gater og noen fine eksempler på moderne arkitektur. Byen kan spores tilbake ca. 400 år, hvor den utviklet seg i slutten av det 16- århundret hjulpet av havnen sin til å bli den annen mest befolket byen på Kanariøyene. Byens senter ligger på stedet av den tidligere festningen San Cristolbal og ser ut over monumentet dedikert til Triumph of Candelari, som er en neo-klassisk skulptur i Carrara-marmor og ble skapt av den italienske Pasquale Bocciardo. Denne delen av byen er også oversett av La Carta Palace fra det 18. århundret. I senteret av byen, tett på havet, ligger flere av de travelest gatene og plasser, slik som Plaza de la Candelaria.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til det spanske fastlandet og de andre kanariske øyene.