balearia_eco_fast_ferry

Eco Fast Ferry

Drevet av Balearia

En av de nyeste fergene til Baléariaflåten,the Eco Fast Ferry , er en av de mest moderne og økologisk vennlige ferger som Baléaria kan tilby. Da den er istand til å frakte opptil 350 mennesker på en gang, og tilbyr en hel rekke miljøvennlige fasiliteter ombord, vil du ikke la muligheten til å reise med den, gå fra deg.

Lugar/seter om bord

Det finnes et stort sitteområde både inne i båten og ute på dekk som har rikelig med seter du kan velge mellom. Disse setene er faktisk laget av gjenvunnete materialer, og de er likevel gode å slappe av på slik at du kan ha en behagelig reise med denne fergen.

Mat og drikke om bord

Det er en liten bar ombord hvor du kan kjøpe drinker av en rekke sorter til reisen din.

Ytterligere fasiliteter om bord

Det er LED-belysning over hele skipet, i tillegg til miljøvennlige telefonladere og klimaanlegg som gir deg muligheten til å nyte bekvemmelighetene med vissheten om at det er miljøvennlig. Det er også områder for kjæledyrene dine om bord, slik at de kan oppleve reisen sammen med deg.

Tilgjengelighet

Denne fergen er fullt ut tilgjengelig for rullestoler, med ramper til alle områdene på skipet, i tillegg til handikaptoaletter og spesialtilpassete stoler i salongene.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Eco Fast Ferry guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Eco Fast Ferry anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!