Las Palmas til Santa Cruz de La Palma Ferge

Las Palmas Santa Cruz de La Palma fergeruten knytter Gran Canaria med La Palma. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 10 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Las Palmas Santa Cruz de La Palma fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Las Palmas - Santa Cruz de La Palma Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 10 Ukentlige Avganger 8 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Las Palmas Santa Cruz de La Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Las Palmas Santa Cruz de La Palma ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Las Palmas Guide

Las Palmas, offisielt navngitt Las Palmas de Gran Canaria, er en by og hovedstad på den spanske øya Gran Canaria på Kanariøyene. Byen ligger omkring 150 km fra den afrikanske kysten i den nordøstlige del av Gran Canaria. Byens klima, varme, tørre somre og cintre som ikke er for kalde, gjør det til et populært reisemål for turister.

Byen ble grunnlagt i 1478 av Juan Rejon og har mange ting å se og lage, inkludert et utvalg av teater, kino, opera, konserter, museer og gallerier. To av de mest populære kulturelle arrangementene i byen er Canary Island Music Festival og International Film Festival. De viktigste historiske bygningene i byen ligger i Vegueta del av byen, hvor noen av bygningene har stått i 500 år. Disse inkluderer kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana, Casa Regental og Santa Ana katedral.

Las Palmas er hovedhavnen på øya, og har fergeforbindelser til flere øyer (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma og Tenerife) og det sørlige Spania (Huelva og Cadiz).

Santa Cruz de La Palma Guide

Santa Cruz de la Palma ligger på den kanariske øya La Palma, og er en vakker spansk by, hvis historiske kvarter er blitt erklært et historisk-kunstnerisk sted, har en rekke palasser, bygninger og hus som inneholder elementer av typisk kanarisk arkitektur. Byen kan føre tilbake historien sin til den siste delen av det 15. århundret, da Alonso Fernandez de Lugo erobret øya. Populære attraksjoner i byen inkluderer en rekke kirker og Shrine og Virgen de las Nieves og er, hvor en gammel tradisjon foregår; nedstigning av øyas skytshelgen. Den berømte Calle Real gate er blitt erklært et sted av kulturell interesse og et historisk-kunstnerisk sted og er byens hovedgate. Den er hovedsakelig brosteinsbelagt, og har butikker, torg, hus og interessante bygninger.

Det er fergeservicer fra byens havn til Cadiz på det spanske fastlandet, Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.