Emden til Kristiansand Ferge

Emden Kristiansand fergeruten knytter Tyskland med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Holland Norway Lines. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Emden Kristiansand fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Emden - Kristiansand Fergeselskaper

  • Holland Norway Lines
    • 3 Ukentlige Avganger 17 t
    • Få pris

Kristiansand Guide

Den norske byen og havn Kristiansand ligger på Skagerrak og inntil Kielerkanalen åpnet mellom Nordsjøen og Østersjøen, var det en viktig rute militært og geopolitisk. Kristiansand er en port for mange nordmenn til og fra kontinentet med regelmessige fergeavganger til Danmark. Det er også endestasjonen for en jernbanestrekning langs den sørlige kanten av det sørlige Norge. Byen fikk navnet sitt fra Christian IV som grunnla byen i 1964. ”Sand” delen av navnet refererer til det sandete landet, hvorpå byen ble bygget. Kristiansand er et populært turistmål, særlig om sommeren, og populære steder inkluderer Kristiansand Dyrepark, som ligger i den sørlige delen av byen.

Det er fergeforbindelser fra Kristiansand til Hirtshals i Danmark.