Kristiansand til Emden Ferge

Kristiansand Emden fergeruten knytter Norge med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Holland Norway Lines. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kristiansand Emden fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kristiansand - Emden Fergeselskaper

  • Holland Norway Lines
    • 4 Ukentlige Avganger 17 t 45 min
    • Få pris

Kristiansand Guide

Kristiansand ligger i Vest-Agder fylke og er Norges femte største by. Byen ble grunnlagt i 1641 av Christian IV hvor Kristiansand har fått navnet sitt fra. I løpet av sommermånedene er det mange som besøker byen og dyreparken som ligger her. Dyreparken i Kristiansand er kjent for sjimpansen Julius, Kaptein Sabeltann og alle dyrene som finnes her. I løpet av året har de nesten en million besøkende, noe som gjør det til Norges mest besøkte attraksjon etter Holmenkollen.
Byen har fergeforbindelser til Danmark og det er flere avganger hver dag. Fergeterminalen har gode fasiliteter. Her finner du toalett, kiosker og området er tilrettelagt for handikappede.