Procida til Casamicciola Ferge

Procida Casamicciola fergeruten knytter Napolibukten med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 10 Minutter mens Caremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 30 min.

Det er 35 Uke overfarter på Procida Casamicciola ruten mellom Napolibukten og Napolibukten. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Procida - Casamicciola Fergeselskaper

  • SNAV
    • 4 Daglige Avganger 10 min
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Procida Casamicciola priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Procida Casamicciola ruten er for en bil og 1 passasjer.

Procida Guide

Den italienske øya Procida ligger i Flegrian øygruppe, rett ut for Napolis kyst, mellom Cape Miseno og øya Ischia. Det er en liten øy med en klippe kystlinje. Terra Murata bakke er øyas høyeste punkt, og måler bare 91 meter over havets overflate. Mht. attraksjoner, er det ikke mye å se på øya, og det som er, er tilsynelatende blitt forsømt. Derfor bør besøkende nyte den avslappende atmosfæren.

Ferger til Ischia stopper generelt ved Porcida. Det er både raske og langsomme servicer, og noen seiler fra en annen havn i Napoli, kalt Mergellina, som er praktisk beliggende for forbindelser til det italienske jernbanenettet. Procida betjenes også av ferger fra en nærliggende by på fastlandet, Pozzuoli.

Casamicciola Guide

Casamicciola ligger på den nordlige kysten av øya Ischia, som ligger i Italias Campania region i den nordlige enden av Napolibutken. Øya, som er av vulkansk opprinnelse, er innen rekkevidde av Napoli med både konvensjonell ferge og hydrofoil ferge. Øya er populær blant turister på grunn av sandstrendene sine, krystallklare vann og de varme kildene, som har kurbad bygget omkring dem. Øya virker særlig til å være populær med tyske turister og som en konsekvens herav, er mange av øyas skilt også på tysk. Byene på nordkysten, som Ischia Porto, Ischia Ponte, Casamicciola Terma, Forio og Lacco Ameno er hvor de fleste turistene drar til. Av disse kan Ischia Porto skryte av de beste bar, Casamicciola av den væreste trafikken og Ischia Ponte og Lacco Ameno det mye appell.

Hydrofoilferger og konvensjonelle ferger seiler fram og tilbake til det italienske fastlandet via Napoli fra den vakre havnen Casamicciola.