AML

Africa Morocco Line, eller AML, tilbyr regelmessige fergeoverfarter hver dag mellom havnen i Tangier Med på den nordlige spissen av Marokko og byen Algeciras i det sørlige Spania.

AML, som hadde sin første seiltur i juni 2016, strever etter å leverer en billig og pålitelig fergeforbindelse for både passasjerer og kjøretøyer, med opp til 8 avganger om dagen.

Fergeselskapet ble dannet etter at banken BMCE og den greske skipsfartens gruppe Attika kom sammen. Skipet Diagoras kan bære nesten 1500 passasjerer, 400 biler og leverer en rask og behagelig reise Gibraltarstredet.

Diagoras har også et moderne interiør med 131 luksuriøse lugar å velge imellom, og forunderholdning, kan man nyte et stort utvalg av butikker som tilbyr alt fra parfyme til nødvendige reise gjenstander. Når man er sulten, kan man besøke restauranten eller et av de mange bar som serverer et utvalg av varme og kalde forfriskninger.

Med directferries.no kan du finne AML seilplaner, billettpriser og booke AML fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne AML med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre