Langnas til Stockholm Ferge

Langnas Stockholm fergeruten knytter Åland med Sverige og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 25 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 20 min.

Det er 14 Uke overfarter på Langnas Stockholm ruten mellom Åland og Sverige. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rute og havn detaljer

Langnas til Stockholm Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Åland til Sverige side.

Langnas - Stockholm Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 7 Ukentlige Avganger 6 t 25 min
  • Få pris
 • Viking Line
  • 7 Ukentlige Avganger 6 t 20 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Langnas Stockholm priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Langnas Stockholm ruten er for en bil og 1 passasjer.

Langnas Stockholm Ferge anmeldelser

 • "God service"

  Det var en feil med bookingen min, slik at jeg hadde ingen lugar, men det gikk fint og det var lett å få en lugar uten kostnader. Jeg syntes at det var en god service.

  'Anonym' reiste på Langnas Stockholm ruten med Tallink Silja på Baltic Princess

  Les mer Les mindre

Langnas Guide

Den finske byen og havn Langnas ligger i Lumperland region på den østlige siden. Byen er hjemsted for den eldste overlevende kirken i området. Kirken, dedikert til St Andrew, daterer tilbake til 1720ene. I 1960ene ble en ny fergeterminal bygget i byen, som er designet av Bengt Lundsten, og den var i bruk mellom 1965 og 1975, hvoretter den ble lukket og helt fjernet i 1993. For å romme de store ferger som seiler mellom Stockholm og Turku, ble en ny terminal bygget i 1999. Terminalen brukes også som et alternativ til Mariehamn havn, på overfarter som har litt passasjertrafikk til og fra Åland.

Det er fergeforbindelser fra Langnas havn til Stockholm og Turku. Innsjekking for biler åpner 30 minutter før avgang for avreise til Stockholm og 1 time før avgang for avreise til Turku.

Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad og består av en rekke øyer, som er beliggende på Sveriges østkyst og er anerkjent for å være en av verdens vakreste byer.

Den moderne byen er kjent for sine design, mote og livlige natteliv, men har fremdeles klart å bevarte røttene sine i den gamle bydelen, som kalles Gamla Stan, hvor man lett kan miste seg selv i historien. Byens labyrint av brosteinsbelagte gater er basert omkring Stortoget, mens syden og øya Södermalm, byr på en konkret bohem atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og deilige havnefront.

Det er fergeforbindelser fra Stockholm havn til destinasjoner i Finland, Russland og de baltiske landene.