Milos til Thira Ferge

Milos Thira fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 1 ganger Uke, Zante Ferries 3 ganger Uke & Sea Jets servicen er tilgjengelig opp til 14 ganger Uke.

Det er 18 Uke overfarter på Milos Thira overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart

Milos - Thira Fergeselskaper

 • Anek Lines
  • 1 Ukentlig Avgang 3 t 50 min
  • Få pris
 • Zante Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 5 t 10 min
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 14 Ukentlige Avganger 1 time 40 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Milos Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milos Thira ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Milos Guide

Milos er beliggende i Egeerhavet, nord for Kreta-havet, og er del Kykladene. Milos er nok mest berømt for statuen sin av Aphrodite (”Venus fra Milo”, som nå er utstilt på Louvre-museet i Paris). Øya er også kjent for statuene av den greske gud Asklepios, som nå er utstilt på British Museum i London, og Posedidion og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havnen i Adamas, kan man finne små butikker som selger suvenirer, håndlavde gaver og smykker, samt lokalt produserte varer og matvarer.

Øya er forbundet med havnen i Piræus, andre havner i Kykladene, havner i Dodekanesene og Kreta med både konvensjonell ferge og raskferge. I sommermånedene er det daglige fergeforbindelser til og fra øya. Øyas annen havn, som ligger i Apollonia, har fergeforbindelser til øyene Kimolos og Glaranissia.

Thira Guide

Den greske øya Santorini er en av Kykladene, det ligger i det sørlige Egeerhavet. Øya er i høy grad formet av sin vulkanske fortid, som har skapt et usedvanlig landskap noen steder. Et populært sted på øya er Caldera krater, som er fylt med vann og er omgitt av en mur av fargerike klipper, som er fylt med sjarmerende hus. Øya er også kjent for sine deilige strender, solnedganger som best kan ses fra landsbyen Oia, på øyas nordligste spiss.

Øyas strender består hovedsakelig av mørk vulkansk sand, som kan bli svært varmt om sommeren, og derfor er et håndkle eller en liggestol nødvendig. De beste strendene er plassert omkring den østlige kystlinje og strekningen som finnes på Perisa, er alltid populær. Litt mot sør er Perivols strand, som også er deilig, og Red Beach, som er tett på det gamle Akrotiri, hvor de røde klippene er vanskelige å overse.