Portsmouth til Jersey Ferge

Portsmouth Jersey fergeruten knytter England med Jersey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 timer 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Jersey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Portsmouth til Jersey Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra England til Jersey side.

Portsmouth - Jersey Fergeselskaper

 • Condor Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 10 t 20 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Jersey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth Jersey ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth Jersey Ferge anmeldelser

 • "skipe fra Portsmouth"

  Fremragende service, men hvorfor ingen raske ferger fra Portsmouth? Og utenlandkse medarbeidere kunne ha vært litt mer nyttige – kanskje bare språk barriere. Jeg spurte om det var noen fransk dressing ved kassen – tomt blikk i øynene og pekte på de små posene med saus. Det var ingen.

  'Harold' reiste på Portsmouth Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Les mer Les mindre
 • "Uforståelig og uprofesjonell"

  Erfaringen vår, fikk oss til å tro at selskapet aldri før har set en passasjerer uten bil, servicen var uprofesjonell, kaotisk og uhjelpsom. Personalet om bord snakker generelt ikke engelsk som deres første språk og servicen er lakonisk og fragmentert, med kunngjøringer som ikke nødvendigvis gir mening. La vær med at bruke pengene dine for ”deluxe” lugar – særlig hvis du tidligere har gjort det med P&O, siden standarden er ekstremt dårlig – samme med maten om bord! Neste gang vil jeg helt sikkert fly!

  'James' reiste på Portsmouth Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Les mer Les mindre
 • "Beste måte å reise på"

  Kan ikke tenke på en bedre måte å reise på.

  'Anonym' reiste på Portsmouth Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Les mer Les mindre

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Jersey Guide

Byen St. Helier ligger på øya Jersey, som er en av Kanaløyene i den engelske kanal. St. Helier er et av tolv sogn på øya og er øyas hovedstad og største by, med en befolkning på omkring 30.000. Byen har fått navnet sitt fra det asketiske eremitten, Helier, eller Helerius, fra det 6. århundret. Eremittens festdag er preget av en årlig kommunal og økumenisk pilegrimsreise til Hermitage 16. juli.

Det sentrale markedet er populært blant besøkender. Dette er et innendørs marked på Beresford Street, som ble åpnet i 1882 og er blitt erklært et sted av særlig interesse. Markedet har viktoriansk skirktur, som omfatter støpejern strukturer og en ornamental fortene.

Passasjerfasiliteter i byens havn inkluderer kaféer, butikker og tollfrie butikker. Det er fergeforbindelser til Guernsey, Frankrike og England.