Rafina til Tinos Ferge

Rafina Tinos fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 3 ganger dag, Sea Jets 14 ganger Uke & Golden Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 4 ganger dag.

Det er 63 Uke overfarter på Rafina Tinos overfarten mellom Athen og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart

Rafina til Tinos Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Athen til Kykladene side.

Rafina - Tinos Fergeselskaper

 • Cyclades Fast Ferries
  • 3 Daglige Avganger 3 t 15 min
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 14 Ukentlige Avganger 1 time 40 min
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 4 Daglige Avganger 2 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Rafina Tinos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rafina Tinos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rafina Tinos Ferge anmeldelser

 • "I tiden, ren, behagelig"

  Skipene var rene og godt utstyrt. Tjenestene om bord er gode. Personalet var effektive og vennlige. Jeg vil anbefale at de får noen aktiviteter til barn (spillerom, for eksempel).

  'macapaco' reiste på Rafina Tinos ruten med Cyclades Fast Ferries på Theologos P

  Les mer Les mindre

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen, og havnen dens, ligger på den egeiske kysten, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den greske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tett på byene Artemida og Nea Makri. Det er et populært reisemål for atherne, på grunn av nærheten sin på Athen, som kjøre ut av byen tiL Rafina for å spise i en av byens mange fiskerestauranter som ligger langs havnen.

Rafina havn er den nest største i Attikaregionen, etter Piræus, selv om dette nok endre seg, pga. utvikdelsen av Lavrio havn. Det er fergeforbindelser fra Rafina til Kykladene og den sørlige delen av Euboea.

Tinos Guide

Den greske øya Tinos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet. Det er det perfekte reisemålet for en avslappende familieferie med strender med rolige vann og et godt utvalg av turistfasiliteter. Øyas mest tradisjonelle landsbyer ligger inne i landet, og er berømt for deres maleriske arkitetur og sjarme. Øyas mest karakteristiske landsby, med tradisjonen sin for marmor utskjæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plass i grekenes hjerte, siden øya er hjemsted for kirken Panagia, som anses for å være beskytter av landet.

Tinos har fergeforbindelser til Pireus og Rafina, og også til øyene Andros, Syros og Mykonos, og nesten alle de kykladiske øyene.