Rødby til Puttgarden Ferge

Rødby Puttgarden fergeruten knytter Danmark med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Scandlines. Det er opp til 48 avganger dag med seiltid fra ca. 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rødby Puttgarden fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Rødby - Puttgarden Fergeselskaper

 • Scandlines
  • 48 Daglige Avganger 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Rødby Puttgarden priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rødby Puttgarden ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rødby Puttgarden Ferge anmeldelser

 • "Anmeldelse"

  Servicen er god og det er fergene også, men jeg synes at billettprisen for en bil og passasjerer er høy, især nå, hvor man kan kjøre til Tyskland via broen. Ja, jeg vil bruke servicen igjen.

  'Anonym' reiste på Rødby Puttgarden ruten med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Dårlig service"

  Dere er ikke til at komme i kontakt med. Det er under all kritikk. Hei Direct Ferries, søndag den 10-07-2016 da jeg skulle booke en fergebillett fra Rødby til Puttgarden til tirsdag den 12-07-2016 kl. 9 ville den ikke gå igjennom, slik at jeg booket en på Scandlines samme dag og tid, som jeg kunne printe ut og som er brukt. Så kan jeg se I har trukket 382,52 kroner på kontoen min og denne billett er ikke blitt brukt, så jeg håper I kan overfører penger for denne billetten på kontoen min igjen.

  'Lars' reiste på Rødby Puttgarden ruten med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Øv øv æv"

  Ble syk noen dager før avgang. Ville utsette avgangen min men det er fysisk umulig, man blir kastet rundt mellom DK og Tyskland og til slutt ender man med å skulle ringe opp et kontor som ikke tar tlf i åpningstiden. Jeg vil i fremtiden nok bare ta broen.

  'Jesper' reiste på Rødby Puttgarden ruten med Scandlines

  Les mer Les mindre

Rødby Guide

Den danske byen Rødby ligger på Lolland, og er kjent for fergeforbindelsene sine til Puttgarden i Tyskland, som er en av de travleste fergerutene i Europa. Store ferger seiler hver halve time, nesten 24 timer i døgnet. Byens havn ligger ca. 5 km sørvest for byens sentrum.

Lolland kalles noen ganger ”pannekake øy”, siden er falt. Det høyeste punktet på øya er bare 25 km over havets overflate og ligger like utenfor byen. Under annen verdenskrig var øya strategisk motorvei for tyskerne.

Populære attraksjoner i Rødby inkluderer vannlandet og feriesenteret, Lalandia Feriecenter, som er byens største attraksjon. Her kan gjester nyte et tropisk klima, vannsklier og mange andre vannaktiviteter. Det er også mange restauranter, butikker og andre aktiviteter for barn i parken.

Puttgarden Guide

Den tyske landsbyen Puttgarden ligger på øya Fehmarn på en viktig rute mellom Tyskland og Danmark. Den 18 km brede smyget, kalt Fehmarn Belt, ligger i den østlige delen av Østersjøen og skiller Tyskland og Danmark. En togterminal ble bygget i landsbyen mellom 1961 og 1963 og samtidig ble øya knyttet med fastlandet av en bro. Siden avslutningen av Storebæltsforbindelsen i Danmark, er ruten via Puttgarden ble brukt mindre av tog, men havnen brukes av Scandlines ferger.

Det er en fergeforbindelse mellom Puttgarden og Rødby i Danmark med en seiltid på ca. 45 minutter.