Sark til Jersey Ferge

Sark Jersey fergeruten knytter Sark med Jersey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sark Jersey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart

Sark - Jersey Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 4 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sark Jersey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Sark Guide

Øya Sark er en av Kanaløyene i den sørvestlige delen av den engelske kanal, ut for kysten av Normandie i Frankrike. Øya har sitt eget parlament ogsitt eget sett av lover som er basert på norman love. Øya er også nokså enestående, fordi det er så få steder i verden, hvor biler ikke er tillatt. Traktorer og hestetrukne kjøretøyer er de foretrukne transportmidlene på øya.

The Isle of Sark Shipping Company har små ferger fra Sark til St. Peter Port i Guernsey. Overfarten tar 45 minutter. Det er også en sommerservice til Jersey og en fergeforbindelse til Alderney.

Jersey Guide

Byen St. Helier ligger på øya Jersey, som er en av Kanaløyene i den engelske kanal. St. Helier er et av tolv sogn på øya og er øyas hovedstad og største by, med en befolkning på omkring 30.000. Byen har fått navnet sitt fra det asketiske eremitten, Helier, eller Helerius, fra det 6. århundret. Eremittens festdag er preget av en årlig kommunal og økumenisk pilegrimsreise til Hermitage 16. juli.

Det sentrale markedet er populært blant besøkender. Dette er et innendørs marked på Beresford Street, som ble åpnet i 1882 og er blitt erklært et sted av særlig interesse. Markedet har viktoriansk skirktur, som omfatter støpejern strukturer og en ornamental fortene.

Passasjerfasiliteter i byens havn inkluderer kaféer, butikker og tollfrie butikker. Det er fergeforbindelser til Guernsey, Frankrike og England.