Bay Ferries

Bay Ferries har ruter langs østkysten av Canada, og knytter Nova Scotia med Saint John i New Brunswick og Portsland, Maine, i den østlige delen av USA. Selskapet har base i Charlottetown på Prince Edward Island og begynte sine fergetjenester i 1997. Selskapet tilbyr den raskeste måten å komme seg fra Portland til den vakre Nova Scotica -provinsen med fergen, The CAT. Selskapet har også daglige ruter til og fra Saint John på MV Fundy Rose.

The CAT, en høyhastighets katamaran, lar deg nå Nova Scotia på omtrent halve tiden som det tar å kjøre fra Portland, med et omfattende utvalg av fasiliteter og et team av kunnskapsrike medarbeidere.

MV Fundy Rose er den større av de to fergene og kan transportere alle typer kjøretøy, fra biler og lastebiler til motorsykler. Fergen har et stort utendørsdekk ,som er ideelt for å se etter hvaler og andre fasinenede ting som befinner seg i det kanadiske sjølivet. Du kan også nyte en god frokost, lunsj og middagsmeny ombord på spisestedet Acadia Eatery. Har du behov for å jobbe litt har også fergen et forretningssenter med gratis Wi-Fi, og det er også to ulike sitteområder der du kan slappe av med familien og se film.

Les mer Les mindre

Om bord Bay Ferries