Korcula Island til Milna Ferge

Korcula Island Milna fergeruten knytter Korcula med Kroatia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TP Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Korcula Island Milna fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Korcula Island - Milna Fergeselskaper

  • TP Line
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris

Korcula Island Guide

Den kroatiske øya Korcula ligger i Adriaterhavet, like ved den dalmatiske kysten. Den er skilt fra Peljesac halvøy av det smale smuget Peljesac, som er mellom 900 m og 3000 m bredt. Øya er den sjette største i Adriaterhavet og er ca. 47 km lang og 8 km bred. Interessante attraksjoner på øya omfatter den gotiske og renessanse bygning St. Marks Cathedral, som ligger i den gamle bydel. Den blev bygget i det 14., 15. og 16. århundret, og er et besøk verdt. Korcula har masse små og avsides strender over hele øya.

Korcula er knyttet til fastlandet med en regelmessige fergeforbindelse mellom Dominice, like utenfor Korcula by, Rijeka, Split, Stari Grad, Dubrovnik og Mijet.