Patagonia Xpress

Patagonia Xpress er en trygg, komfortabel og luksuriøs måte å seile mellom de populære turistmålene i Indonesia på. Backpackere og andre reisende sammen med lokalbefolkningen har etterhvert begynt å stole på den billige og pålitelige tjenesten som selskapet tilbyr. De dekker områdene Padang Bai, Bali og Gili Islands på fergerutene deres. Skipet Patagonia Xpress er 33 meter langt og 6 meter bredt, og kan transportere 174 passasjerer på den korte turen.

Skipet består av to dekk, det nedre dekket har aircondition, toalett, tv og wifi som kan holde deg underholdt på turen, noe som ofte ikke er nødvendig siden det er så mye å se rundt deg når du seiler av gårde. Øvre dekk har et soltak som du kan slappe av på mens du ser det vakre landskapet, tar in den friske sjøluften og sitter og slapper av i solen.

Ikke nok med at skipet er konstruert i aluminium, ombord finner du også en rekke sikkerhetsutstyr og mannskapet som er organisert og tar sikkerheten din på alvor. Skipet har redningsvester, brannslukningsapparat, GPS, AIS teknologi og overvåkning slik at du som passasjer skal føle deg trygg.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Patagonia Xpress sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk. Sammenlign Patagonia Xpress sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Les mer Les mindre