Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Bali

Den populære øya Bali er beliggende mellom Java og Lombok i det indonesiskte øyhavet. Med en perfekt blaning av fantastisk landskap, varme lokale og utsøkte strender, er dette virkelig et sant paradis.

Men Balo har svært mer å by på enn surfing og luksus feriesteder. Overalt kan man se fantastiske skulpturer av hinduistiske guder og vidunderlige gårdplasser.

De små religiøse offergavnee, kjent som ”Canang sari”, er interessante. Disse stråkurvene med offergaver foretas daglig og finnes på alle dørstokker. De er fulle av fargerike blomster og aromatisk røkelse, som føyer til den rolige atmosfæren som gjør Bali så tiltalende.

Kuta på sørkysten er et turist paradis, med dens vestlige orienterte bar, og byen Ubud i nord er det kulturelle senter.

En av Ubuds mest populære attraksjoner er den hellige apen skog, som har over 600 Makaker som ikke bil nøle med å kravle på armen din mens på jakt etter bananer. Skjult bak trærne, er også tre storslåtte templer, som går tilbake til det 14. århundret.

Det er over 20,000 templer, kjent som ”pura”, på Bali, med visse lover som krever at hver by skal bygge minst tre.

Pura Taman Saraswati, nord av Ubud, er et av de vakreste. Det er omgitt av vakre vannfunksjoner. Pura Luhur Ulu Watu på sørkysten er også verdt å se.

Det er en rekke fergeruter til Bali, som alle ankommer til Padang Bai på den sørøstlige kysten og Serangan på den sør-sentrale kysten, nær Kuta.

Det er avgangspunkter i Teluk Kode på Lomboks vestkyst, Gili Trawangan og Gili Air. Disse servicene leveres av Bluewater Express.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Bali Eka Jaya
  • Få pris
 • Scoot Fast Cruises
  • Få pris
 • FreeBird Express
  • Få pris
 • Marlin Fast Boat
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ruter og havner i Bali