Starfish Fast Cruise
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Starfish Fast Cruise

Starfish Fast Cruise tilbyr en rask og effektiv fergetjeneste fra Sanur til Nusa Penida Island hele året. Denne ruten går fra Bali og krysser Badungstredet på omtrent 30 minutter, og lever opp til navnet sitt som et hurtigcruise.

Starfish Fast Cruise har plass til opptil 90 passasjerer på hver tur. Fartøyene deres oppfyller også internasjonale sikkerhetsstandarder og er utstyrt med 80 redningsvester for voksne, 5 redningsvester for spedbarn, førstehjelpsskrin, redningsringer, redningsflåter og brannslukningsapparater i tilfelle en nødsituasjon skulle oppstå.

Fergene går mellom kl. 08.00 og 17.00 hele dagen. Vær imidlertid oppmerksom på at rutetidene kan endres avhengig av værforholdene. Det anbefales også at passasjerer ankommer 90 minutter før planlagt avgang.

Se Starfish Fast Cruise sine rutetider, priser og bestill Starfish Fast Cruise sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Starfish Fast Cruise med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Starfish Fast Cruise routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.