Marlin Fast Boat
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Marlin Fast Boat

Marlin Lembongan Cruiser ble etablert i 2012, og leverer daglige overfarter mellom Sanur i sørøst Bali og Nusa Lembongan, en liten øy like ut for den nordvestlige kysten av Nusa Penida, Indonesia.

Marlin Lembongan Cruiser seiler fra Bali til Lembongan på bare en halv time, ved hjelp av deres motoriserte båt med 750 hestekrefter, som kan bære opp til 35 passasjerer.

Båten har en bred vifte av sikkerhetsutstyr, inkludert redningsflåter, jakker og ring bøyer, og den anerkjente kapteinen og bestning om bord, kan hjelpe med eventuelle problemer, man måtte ha. På overfarten kan man velge å ligge i solen på det øverste dekk eller slappe av i de behagelige setene på det nederste dekket.

Lembongan er raskt ved å bli et av landets mest populære reisemål, og har fremragende surfing og snorkling. Her er også en mer avslappet stemning enn de travle resorter på Bali.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Marlin Fast Boat seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Alle Marlin Fast Boat ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.