Dcamel Fast Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Dcamel Fast Ferry

Dcamels har som mål å transportere passasjerer til Lembongan Island på den raskeste og mest luksuriøse måten. Ved hjelp av deres raske båt tar turen fra Sanur til Nusa Lembongan bare 30 minutter.

Fartøyet har plass til 80 passasjerer, og du kan stole på at mannskapet er ansvarlig og har kunnskap om sikkerheten ombord.

Når passasjerene ankommer fartøyet blir det raskt tatt ombord slik at de kan nyte mest mulig av turen. Den moderne fergen har komfortable sitteområder. Slik kan passasjerene slappe av og nyte de vakre strendene og det vakre landskapet mens de cruiser avgårde.

Decamels har fokus på passasjerene og ønsker at de skal komme frem til bestemmelsesstedet sitt på en trygg og avslappende måte, derfor tilbyr de gratis transport til feriestedet/hotellet. Selskapet har punktlige ruter og god service, og av den grunn har de etablert seg som en av de beste operatørene i Indonesia.

Bruk directferries.no for å finne Dcamel Fast Ferry sine rutetider, priser og hvordan bestille Dcamel Fast Ferry fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Dcamel Fast Ferry med alternative fergeselskaper.

Om bord Dcamel Fast Ferry

Dcamel Fast Ferry routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.