Gili Gili Fast Boat
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Gili Gili Fast Boat

Gili Gili Fast Boat ble opprettet i 2009 og har raskt etablert seg som en av de mest respekterte og pålitelige fergeselskapene i Indonesia. Selskapet la merke til at det var en økt etterspørsel etter en rask og enkel transporttjeneste mellom Bali og Gili Island, med sikte på Gili Trawangan og Gili Air. På markedet er selskapet kjent for å levere en trygg og rask transportopplevelse.

Fartøyet deres har 80 avslappende hvilestoler, et romslig dekk med lett tilgang til toalett og sikkerhetsutstyret er fullt oppdatert. Når du reiser med Gili Gili Fast Boat er sikkerhet og komforten til passasjeren i sentrum for våre ansatte. Av den grunn er selskapet populært både blant de lokale og turister. Mannskapet er kvalifiserte og snakker alle engelsk, så du skal være sikker på at du er i trygge hender.

For at hele opplevelsen skal være luksuriøs og avslappende tilbys det gratis kake, mineralvatn og ansiktshåndkle.

Båten cruiser i en rolig hastighet på 25-35 knop som er drevet av en 250 hestekrefters motor. Fartøyet har en LCD-tv, og noen ganger kan du være heldig å få underholdning mens du reiser. Underholdningen skaper en hyggelig og livlig atmosfære.

Når du har nådd destinasjonen din kan selskapet tilby gratis transport til en rekke hoteller i områder som Sanur, Tanjung Benoa og Padang Bai.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Gili Gili Fast Boat seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Om bord Gili Gili Fast Boat

Gili Gili Fast Boat routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.