Gili Getaway
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Gili Getaway

Gili Getaway er et fergeselskap som har fergetjenester rundt Gili øyene, og andre populære områder som tilhører Indonesia. Selskapet har blitt en av de viktigste transportlenkene i området. De har regelmessige ruter til Bali og er av den grunnnen et selskap som har vokst til å bli en av de mest pålitelige og mest brukte fergeselskapene i Indonesia. Selskapet har ferger som kan ta opptil 40 passasjerer, med båter som har 250 hestekrefter. De fleste overfartene er av den grunnen 45 minutter raskere en konkurrentene, og hovedfokuset til selskapet er at du skal komme deg raskt til dit du skal. Gili Getaway sin signaturrute er en direkterute mellom Bali og Gili Trawangan, den går to ganger daglig og tar ca. 2 timer. For å gjøre servicen enda bedre tilbyr selskapet gratis transport til og fra hotellet til sine passasjerer fra mange av havnene.

Når du er ombord kan du nyte den behagelige og avslappende turen og du kan få kjøpt forfriskninger. Trenger du litt ekstra sol er kalde håndkle og solkrem tilgjengelig for de som vil ligge på soldekket mens de cruiser gjennom de blå vannet.

Med directferries.no kan du finne Gili Getaway seilplaner, billettpriser og booke Gili Getaway fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Gili Getaway med alternative fergeselskaper.

Om bord Gili Getaway

Alle Gili Getaway ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.