Bali Eka Jaya
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Bali Eka Jaya

Bali Eka Jaya har blitt et av de mest pålitelige og mest brukte selskapene på Bali, og tilbyr billige turer til svært rimelige priser. Eka Jaya Fast Boat har en motor på 1500 hestekrefter, og dette viser hvor mye krefter som brukes til å transportere passasjerer over det dype havet. Fartøyet har 180 seter som sikrer at du reiser i sikkerhet og komfort. De har alt ifra koselige sittegrupper til romslige utendørsdekk der du kan drømme deg bort i

Omgivelsene.

Bali Eka Jaya har passasjerene som hovedfokus, og jobber hardt for at de skal trives ombord og kunne komme avslappet og trygg til destinasjonen sin. Båten er utstyrt med et toalett, brannvarslingssystemer og brannslukningsapparat, så du skal virkelig føle at selskapet tenker på sikkerheten din.

Når du har kommet frem til havnen i Pandang Bai på Gili Island, Serangan eller Lembongan island vil du kunne få gratis transport til hotellet som du skal bo på, som oftest vil det være en minibuss til de mest populære stedene.

Se Bali Eka Jaya sine rutetider, priser og bestill Bali Eka Jaya sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Bali Eka Jaya med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Om bord Bali Eka Jaya

Alle Bali Eka Jaya ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Bali Eka Jaya kundeanmeldelser

  • "Recommended "

    I read a lot of bad experiences, but i had a good trip over. Was good place on board, nice and chill inside. Was rough sea over and Igot a bit seasick, and staff come and ask if I was OK and if there was something they could do for me. Good communication from staff.

    Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.