Bluewater Express
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Bluewater Express

Bluewater Express leverer de populære fergeforbindelsene i det indonesiske paradiset, Bali, Lombok og Gili-øyene.

Selskapet legger stor vekt på sikkerhet, profesjonalitet og at gjestene skal være tilfredse med servicen deres. Bluewater Express er kjent som et av de beste og mest pålitelige fergeselskapene i regionen.

Bluewater Express, som er britisk eide, ble etablert i 2005 og har 3 moderne spesialbyggede fartøy. Alle ble satt inn i drift fra slutten av 2000-tallet til begynnelsen av 2010, og kan transportere fra 30 til 60 passasjerer. Fergene er spesielt designet for å håndtere vannet mellom Bali og Lombok, slik at du kan sitte komfortabelt gjennom hele reisen. Rutene går mange ganger daglig, året rundt, men i høysesongen er det flere ruter som er satt in.

Fasiliteter ombord er begrenset, men et toalett og et romslig soldekk er tilgjengelig. Flaskevann og søtsaker tilbys gratis for passasjerer, og reiser du om morgenen er også te og kaffi inkludert i billetten for passasjerer som reiser fra Serangan Harbour.

Selskapet tilbyr også henting til og fra Serangan og Padang Bai i Bali, som gjør det enda lettere å reise til Lombok og Gili-øyene. Dette må avtales og bestilles på forhand.

Bruk directferries.no for å finne Bluewater Express sine rutetider, priser og hvordan bestille Bluewater Express fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Bluewater Express med alternative fergeselskaper.

Om bord Bluewater Express

Alle Bluewater Express ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.