Golden Queen Fast Boat
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Golden Queen Fast Boat

I løpet av de siste årene har turister som ønsker å reise mellom Bali og Gili-øyene reist med Golden Queen Fast Boat. Selskapet tilbyr en rask, billig og praktisk måte å reise på. De fleste rutene er sesongbasert, sentrert på den indonesiske sommeren.

Fartøyet har full aircondition på bunndekket, men om du har lyst å ta inn de vakre omgivelsene kan du kose deg på det romslige soldekket og få litt farge mens du er der. Ombord har de også hygieniske toaletter, så du skal ikke være redd for å måtte holde deg på turen.

Hvor lange turene er variere i henhold til rutene. Den korteste turen tar ca. 90 minutter mens den lengste ca. 3 timer.

Operatøren har sikkerhet som hovedfokus, og vil alltid at passasjeren skal føle seg trygg. Når du ankommer land vil Golden Queen Fast Boat forsikre seg om at du kommer deg trygt frem til destinasjonen din, og vil sette opp gratis transport til hotellet som du skal bo på.

Med directferries.no kan du sammenligne Golden Queen Fast Boat seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Om bord Golden Queen Fast Boat

Golden Queen Fast Boat routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.