S'gening Fast Boat
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

S'gening Fast Boat

S'gening Fast Boat gir høyhastighets fergeoverganger fra Sanur Beach i Sør Bali til Nusa Penida på Penida Island, øst for Bali-kysten. Selskapet tilbyr to kryssinger om dagen begge veier,noe som betyr at du kan tilbringe noen dager på hver destinasjon, eller bare gå for en dagstur for å nyte de fantastiske sjøutsiktene, de vakre strendene og det tropiske klimaet. Reisen mellom de to pittoreske havne destinasjonene tar bare 30 minutter.

Havnen i Sanur stranden ligger i nærheten av den populære Denpasar mens Nusa Penida ligger på en øy kjent som Paradise Island.

Den raske båtflåten består av et nytt toppmoderne skip med et komfortabelt hytteområde, det nyeste sikkerhetsutstyret og kraftige motorer. Du vil også være i hendene på et høyt kvalifisert og profesjonelt mannskap mens du er ombord.

Med directferries.no kan du sammenligne S'gening Fast Boat seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Om bord S'gening Fast Boat

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.