Arthamas Express
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Arthamas Express

Bali har blitt en av de mest populære feriedestinasjonene i verden, spesielt for unge som reiser og backpackere. Arthamas Express har utnyttet den økte etterspørselen, og tilbyr en rask og praktisk rute for passasjerer mellom Sanur og Lembongan.

‘Fast Boat’ er fartøyet som transporterer deg på denne ruten og har 250 hestekrefter. Ruten går 3 ganger daglig fra begge lokasjoner, med et skip som kan ta opptil 80 passasjerer. Båten er utstyrt med en rekke sikkerhetsutstyr som inkluderer redningsvester for hver passasjer, fire livbøyer og de ansatte har gjennomgått sikkerhetskurs.

Utsikten ombord gjør at den halv time lange turen virker kortere, siden du er omringet av vakker natur og sjøluft, som gjør hele turen forfriskende. Når båten har ankommet land kan du benytte deg av gratis transport til nærliggende hoteller, samt at du kan bli hentet gratis fra hotellet når du skal tilbake til havnen.

Bruk directferries.no for å finne Arthamas Express sine rutetider, priser og hvordan bestille Arthamas Express fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Arthamas Express med alternative fergeselskaper.

Om bord Arthamas Express

Arthamas Express routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.