Sugriwa Express
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sugriwa Express

Sugriwa Express tilbyr en viktig tjeneste i Balis transportindustri til populære destinasjoner i Indonesia. De 3 Nusa-øyene har blitt mer og mer populære som reisemål, og tiltrekker seg besøkende på grunn av de vakre strendene, undervannsaktiviteter og det vakre været. Av den grunn er det mange som er avhengig av Sugriwas Express sine tjenester.

Selskapet har ofte turer i løpet av en dag, og havnene er nære hverandre så hver tur tar ca. 30 min.

Fasilitetene ombord på båtene er enkle på grunn av de korte turene, men det betyr ikke at turen ikke er avslappende og komfortabel.

Mannskapet er hjelpsomme, og for de som ikke snakker lokal dialekt vil veilede og hjelpe så godt de kan.

Du mottar ikke bare gjestfrihet og hjelp ombord på båten. Når du ankommer land vil selskapet transportere deg til hotellet ditt om det ligger nærme havnen. Sugriwas Express anbefaler det å møte opp 30 min før avgang, slik at mannskapet kanh jelpe deg ombord med bagasje og ekstra ting som du måtte ha med deg.

Med directferries.no kan du finne Sugriwa Express seilplaner, billettpriser og booke Sugriwa Express fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Sugriwa Express med alternative fergeselskaper.

Alle Sugriwa Express ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.