Scoot Fast Cruises
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Scoot Fast Cruises

Scoot Fast Cruises er det ledende fergeselskapet i Indonesia, og har spesialisert seg i daglige overfarter mellom øyene Bali, Lombok, Gili Trawangan og Gili Air.

Scoot Fast Cruises ble etablert i 2004, og er siden blitt det mest prisbelønte fergeselskapet i Indonesia.

Scoot Fast Cruises bruker raskferger, inkludert moderne og luksuriøse katamaraner og en rekke speedbåter, som alle er utstyrt med den siste teknologien, noe som har hjulpet fergeselskapet med å oppnå en upåklagelig sikkerhet rekord.

Såvel som pålitelige ferge forbindelser, tilbyr de også et fantastisk utvalg av snorkling, akkommodasjon og øy-turer ved hjelp av deres glassbunnen fartøy, som er ideell til å se noen av landets mest fargerike fisker og koralltrev.

Med directferries.no kan du finne Scoot Fast Cruises seilplaner, billettpriser og booke Scoot Fast Cruises fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Scoot Fast Cruises med alternative fergeselskaper.

Alle Scoot Fast Cruises ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.