Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Gili Islands

Gilis består av tre vakre øyer, like ved den nordvestlige kysten av Lombok i Indonesia.

De er et paradis for reisende, og er en av landets mest populære reisemål på grunn av de billedskjønne strendene, bekymringsløse lokalbefolkningen og et pulserende natteliv.

Hver øy tilbyr noe annerledes. Gili Trawangan, ofte kalt "Gili T", er kjent for sin partyscene og er den mest besøkte av øyene. Gili Air er hjem til et fremtredende lokalsamfunn og Gili Meno er den roligste og mest avslappede av dem.

Hvis du er ute etter å danse hele natten, så tilbyr Gili T sine utallige klubber, strandbarer og restauranter. Gili Air har de fineste strendene, og tilbyr en perfekt balansen mellom en rolig og livlig tilværelse, noe som gjør det ideelt for familier. For total ro, anbefales det å ta turen til Gili Meno der du finner lite bevis for vestlig innflytelse.

Det er ingen motorisert transport på noen av øyene. I stedet reiser lokalbefolkningen med hest og kjerre, eller 'cidomos', som utgjør mye av den bohemske atmosfæren som gjør Gilis så populært.

Øyene har noen av de fineste dykke- og snorklemulighetene i Sørøst-Asia, med en rekke av marint liv inkludert skilpadder, papegøyefisker og revhai. Det finnes også en rekke utmerkede dykkebutikker og firmaer hvor du kan oppnå PADI og SSI sertifikat.

Skilpaddrede på Gili Meno er et must for enhver natur entusiast. Hvis du er heldig, så kan du selv se de bli sluppet ut i sjøen.

Det er to fergeterminalene på Bali som seiler til både Gili Trawangan og Gili Air. Fra Padang Bai i sør-øst, er hurtigbåter som kjører hver dag. Det er også daglige avganger fra Serangan på den sør-sentrale kysten som tar litt lengre tid.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Bali Eka Jaya
  • Få pris
 • Scoot Fast Cruises
  • Få pris
 • Gili Getaway
  • Få pris
 • Marlin Fast Boat
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ruter og havner i Gili Islands