FreeBird Express
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

FreeBird Express

FreeBird Express, tidligere kjent som Pacha Express, et et av de nyeste raskfergen selskaper i Indonesia som tilbyr ruter mellom Ahmed i øst Bali, Gili Islands og Bangasal i nordøst Lombok.

Med en gjennomsnitlig reisetid på bare 45 minutter til 2 timer, samt sikkerhet og profesjonalitet, bestreber Freebird Express seg på å levere den høyeste kvaliteten av service til gjestene deres.

Om bord på deres moderne skip, finner man behagelige seter, et romslig soldekk, hvor man kan nyte den vakre naturen, og det siste sikkerhetsutstyret, slik at man er sikker på at man er de i beste hender. Alle passasjerer får en gratis flaske mineralvann og et friskt håndkle.

FreeBird Express leverer også gratis transport til og fra populære turistmål i Bali etter anmodning, noe som gjør reisen mellom de fantastiske indonesiske øyene enda lettere.

Med directferries.no kan du finne FreeBird Express seilplaner, billettpriser og booke FreeBird Express fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne FreeBird Express med alternative fergeselskaper.

Om bord FreeBird Express

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.