Barcelona til Tangier Med Ferge

Barcelona Tangier Med fergeruten knytter Spania med Marokko og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 32 timer mens Grimaldi Lines servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 34 t.

Det er 6 Uke overfarter på Barcelona Tangier Med ruten mellom Spania og Marokko. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rute og havn detaljer

Barcelona - Tangier Med Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 5 Ukentlige Avganger 32 t
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • 1 Ukentlig Avgang 34 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Barcelona Tangier Med priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Barcelona Tangier Med ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Barcelona Tangier Med Ferge anmeldelser

 • "Perfekt"

  Den beste som er. Takk.

  'Hicham' reiste på Barcelona Tangier Med ruten med Grandi Navi Veloci på Majestic

  Les mer Les mindre
 • "Reise"

  Det var en god tur. Den eneste klager er at det ikke er nok plass til å sitte på dekket, fordi det ikke er nok stoler. Bar, som er et stort rom, var lukket hele turen, men det var det vakreste sted på fergen.

  'salma' reiste på Barcelona Tangier Med ruten med Grandi Navi Veloci på Splendid

  Les mer Les mindre
 • "en god måte å reise til Marokko på!"

  Dette er den annen internasjonale fergen vi har tatt. GNV er omtrent samme kvalitet som Grimaldi Lines, nok litt mer nedslitt. Det er forvirrende og langsomt å komme om bord. Setene er behagelige sammenlignet med Grimaldi. Rådet mitt er å booke et sete i stedet for en lugar; gå om bord så tidlig som mulig for å få et godt et,, ta med egen mat og vann (det er tre gange dyrere om bord og det er ikke mye mat valg), toalettpapir, sovepose.

  'Anonym' reiste på Barcelona Tangier Med ruten med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger i regionen Catalonia, og er landets nest største by etter Madria. Barcelona er en av de mest besøkte byene i verden og ligger på kysten mellom munnene av Llobretgat og Besos. Byen avgrenser mot Serra de Collserola i fjellkjeden i vesten. Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor det ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens best kjente kjennetegn er den stadig uferdige Sagrada Familia kirke, som har vært under oppføring siden 1882. Utover turisme, er byen også et populært reisemål for mange messer og utstillinger, og er et hovedsenter for sport, mote, vitenskap og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for ferger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tangier Med). Havnen huser også mange cruiseskip, som seiler over Middelhavet.

Tangier Med Guide

Tangier-Med er en frakthavn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske byen Tangier og er en av de største havnene ved Middelhavet og ble åpnet i 2007. Den annen fasen av bygget i havnen begynte i 2009. Tangier-Med er en frakthavn, men har også en ny passasjerterminal, som erstatter Tangier havn, som er en destinasjon for ferger og passasjerskip som ankommer fra Europa.
Inne i terminalbygningen er det et vekslebyrå, en heveautomat og en liten butikk som selger aviser, bøker, sigaretter, snacker osv. det er også en kafé på øverste etasje.
Tangiers historie er svært rik på grunn av tilværelsen av mange sivilisasjoner og kulturer fra før det 5. århundret.