Vi beklager, men Bergen - Newcastle servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til Bergen - Newcastle

Bergen - Newcastle servicen ble drevet av DFDS Seaways, DFDS Seaways Mini Cruise & Fjord Line.

Bergen - Newcastle ruten eksisterer ikke lengre, og det er for øyeblikket ingen direkte fergerute mellom Norge og England, North Sea Ferries, UK. Du kan sjekke sidene våre for ruter, havner, destinasjoner eller fergeselskaper for å se om det er et alternativ eller bruke lenker på denne siden for mer informasjon.

Du kan også booke billetter til tusenvis av andre ruter fra Pris-søk vår.

Rute og havn detaljer

Bergen Guide

Bergen ligger på den norske vestkyst, på halvøya Bergenhalvøyen, og omtales ofte som byen av syv fjellene. Byen, som primært ligger på bredden av Byfjorden, er et internasjonalt anerkjent senter for shipping, olje og videregående utdannelser.

De norske fjordene, som omgir byen, er blitt erklært et Unesco verdensarv område, og er en av verdens mest spektakulære naturlige turistattraksjoner.

Bergen er Norges travleste og største havn. Det er regelmessige fergeforbindelser til og fra Hirtshals i Danmark. Det er også fergeforbindelser til Haugesund, Stavanger, Sognefjord og Nordfjord.

Newcastle Guide

Den engelske byen Newcastle ligger i den nordøstlige delen av England og er nylig blitt kåret som det beste reisemålet for en lang helg i Storbritannia. Newcastle er den største by i den nordøstlige delen av England, med tilstøtende Gateshead, og mange av dens 19. århundre gater følger elven Tyne, som bukter seg tett på byens hjerte. Denne livlige byen er full av historie, og sentret dens har flere fredede klassiske bygninger enn noen annen by i Storbritannia. Gateshead Millennium Bridge er en populære attraksjon på grunn av sin unike arkitektur; og i motsetning til denne er det Whitley Bay, som er en populær badeby med en gylden sandstrand og havnepromenade.