Oslo til Kiel Ferge

Oslo Kiel fergeruten knytter Norge med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Color Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Oslo Kiel fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Oslo - Kiel Fergeselskaper

 • Color Line
  • 7 Ukentlige Avganger 20 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Oslo Kiel priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Oslo Kiel ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Oslo Kiel Ferge anmeldelser

1
 • "Fantastisk reise!"

  Jeg har reist med MS Color Fantasy og MS Color Magic tur/retur Oslo-Kiel i sommer. Jeg har bare 1 ting å si; Anbefales på det sterkeste!

  'Anonym' reiste på Oslo Kiel ruten med Color Line

  Les mer Les mindre

Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og er beliggende på en bue av jord i den nordlige enden av Oslofjorden. Byen er omgitt av bretter og fjell og består av omkring 40 øyer innen bygrensene dens. Det er relativt lett å komme omkring i denne kompakte byen med offentlig transport, eller alternativt kan sykler leies rundt i byen. Det er mange ting å se og lage i Oslo, herunder verker av den berømte kunster Edvard Munch. Verkene hans finnes i en rekke institusjoner i byen, sammen med andre norske og internasjonale kunstere.

Det er fergeforbindelser fra Oslo til destinasjoner i Danmark og Tyskland. Det er daglige avganger til København med en seiltid på ca. 16 timer, Hirtshals med en seiltid på ca. 10 timer, Frederikshavn med en seiltid på ca. 8½ timer og Kiel med en seiltid på ca. 20 timer.

Kiel Guide

Kiel er en havneby som ligger i det nordlige Tyskland. Kiel er hovedstaden i Schleswig-Holstein. Byen var lenge den viktigste tyske marinebase.

Kiel ligger vakkert til på Kiel fjorden, en del av Østersjøen. Eider-elven har sitt utspring nær Kiel. Selvom utspringet ligger nær Østersjøen, beveger elven seg den lange vei til Nordsjøen.

For over tusen år siden dannet stedet et språk-trekant; dansk i nord, tysk (saksiske) i vest og slavisk i øst, før tysk spredte seg nord og øst.

Marinebasen var den viktigste årsaken til Kiels raske vekst til storby fra 1865. En annen betydelig faktor var Kiel kanalen.