Oslo - Kiel Fergeselskaper

date7 Ukentlige Avganger
clockseiltid 20 timer

Oslo til Kiel Ferge

Hos Direct Ferries er vi fokusert på å hjelpe deg med å finne den beste prisen på Oslo Kiel overfarter mellom Norge og Tyskland raskt og lett.

Vi får Oslo til Kiel priser direkte fra fergeselskapets booking system, og sammenligner alle muligheter, slik at vi kan gi deg den beste prisen for fergebilletten din. Det kunne ikke være lettere å få en pris og booke fergebilletten din til Tyskland!

Velg Oslo Kiel eller en alternative ferge til Tyskland fra vår pris-søk nå, og se hvor lett det er å foreta din ferge booking.

Gjennomsnittlige Oslo Kiel priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Oslo Kiel ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Oslo Kiel Ferge Guide

Oslo Kiel fergeruten knytter Norge med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Color Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Oslo Kiel fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.
© Direct Ferries Ltd